Romslige leiligheter i ny lavblokk første linje på La Mata stranden.

Nå har du mulighet til å få deg en moderne leilighet første linje ved La Mata stranden. Det finnes ikke mange slike tomter igjen, så dette er en sjelden mulighet. Utbygger hadde stor suksess med salget på Pinada Beach III og legger nå ut for salg Pinada Beach IV.

Blokken er under oppføring og vi stå ferdig i september 2017. Her bygges det en lavblokk på fire etasjer med totalt 36 leiligheter på mellom 76 og 101 m2. Leilighetene inneholder 2 soverom og 2 bad. Romslige stuer med åpen løsning mot kjøkken og terrassen. Noen av leilighetene vil ha fantastisk havutsikt og store terrasser.  Det er mulig å kjøpe parkeringsplass i underjordisk garasjeanlegg for en ekstra kostnad. Det vil også bli et fellesområde med basseng og en stor felles takterrasse med blant annet BBQ. Blokken er omgitt av stranden, pinjeskogen og vakker natur.

Ønsker du den beste beliggenheten, ta kontakt i dag.

Priser fra 159.000 euro – 233.500 euro + omkostninger.

Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 

La Mata er den ideelle plassen for feriebolig i Spania. Det er et tettsted omtrent 5 km nordøst for Torrevieja. Bebyggelsen på La Mata er typisk Spansk og stedet har en av de beste strendene i Spania. La Mata har også et utmerket gate-marked hver onsdag morgen, gode barer, butikker, restauranter og koselige torg. Det er vanskelig å snakke om La Mata uten å nevne den flotte stranden. Den er kjent for sin lengde og har fått utmerkelsen European Blue Flag flere år på rad. Utmerkelsen baserer seg på renheten på stranden, sikkerheten og vannkvaliteten. La Mata-stranden har flere år på rad blitt kåret til den beste stranden på Costa Blanca-kysten i Spania
Ved naturparken på La Mata er det fint å spasere rundt i flotte omgivelser blant gressplener, vann og blomster i alle farger og der er det også et yrende fugleliv. Den flotte strandpromenaden strekker seg langs hele stranden. Det er meget god offentlig kommunikasjon til Torrevieja og til Guardamar.