Nytt spennende prosjekt på mellom Punta Prima og Playa Flamenca. Flotte boliger nær hav og strand.

Her bygger nå en anerkjent utbygger et nytt moderne prosjekt på en flott tomt nær havet. Komplekset består av leiligheter og rekkehus i lav bygg i forskjellige varianter og av høy kvalitet.

Rekkehusene/ Duplexene inneholder 3 soverom og 3 bad. Boligene er på 96 – 104 m2 og har en hage på mellom 30 og 132 m2. De vil også ha terrasser på mellom 18 og 24 m2 samt at noen vil også ha takterrasser.

Pris fra 162.000 – 199.000 euro

Leilighetene inneholder 2 soverom og 2 bad. De varierer i størrelser fra 60 til 80 m2. Alle har både en terrasse med tak over på ca 14 m2, en åpen terrasse på ca 27 m2 og mange har også en takterrasse på 24 m2.

Pris fra 139.000 – 167.000 euro.

Ta kontakt for prisliste med informasjon om hver enkelt bolig og plantegninger.

Alle boligene bygges i høy kvalitet og har blant annet pre installert air. cond., videoportal og varmekabler på badene. Det blir en lukket urbanisasjon med 2 basseng, ett for voksne og ett for barn. Det vil også bli flotte grøntområder og alle boligene får egen parkeringsplass.

De første boligene ferdigstilles sommeren 2016

Komplekset har en sentral og flott beliggenhet mellom Punta Prima og  Playa Flamenca, rett syd for Torrevieja. Ypperlig for de som vil bo sentralt men allikevel tilbaketrukket fra byens larm.  Det er et bredt spekter av servicetilbud i nærheten med gangavstand til kjøpesenter, restauranter, butikker og stranden. Det er også kort avstand til det kjente kjøpesenteret Zenia Bouleward og GoKart bane. Bare en kort spasertur unna finner du de flotte klippene og litt videre flere strender og bukter.  Nærmeste golfbaner er Villamartin , Las Ramblas og Campoamor og de nærmeste flyplassene er San Javier og El Altet - Alicante .