Moderne drømmeboliger med fantastisk beliggenhet og gode solforhold

Flotte boliger med privat basseng!

Innholdsrike boliger med en god/høy bygningsmessig standard over tre plan. Moderne funkisbygg med garasje i kjelleren. Boligene har flere solrike uteplasser, terrasser og takterrasse. Boligene ligger på et høydedrag og vil få sol fra tidlig på morgenen til langt ut på kvelden
Husene fremstår som lyse og luftige med store vindusflater og har en god planløsning. Inneholder bl.a.: Romslig stue/spisestue med store vindusflater fra gulv til tak og åpen løsning til kjøkken, vaskerom, 3 soverom, 2 bad og et toalett. Utbygger kan tilpasse boligen etter dine behov.

Boligene leveres blant annet med:

Elektriske persienner
PVC vinduer
Air. Cond. i hele huset
Automatiske porter
Saltvannsbasseng på 7 x 3 meter med selvrensende system og led lys
Garderober i alle soverom
Alarm
Hvitevarer
Baderomsmøbler
Og pre installasjon av varmekabler.

Priser fra 359.000 – 489.000 euro

Bildene er illustrasjonsbilder!

Området fremstår som ideelt og innbyr til et rikt tur- og friluftsliv med flotte rekreasjonsmuligheter i nærområdet. Saltsjøene og naturparken på La Mata ligger kun en kort spasertur unna og her har man fine turstier, vann og blomster i alle farger samt et yrende fugleliv. For ikke å glemme den fantastiske La Mata stranden med sin flotte promenade og koselige strandbarer. I tillegg er det kort vei til lokale butikker og kjøpesentre samt Torrevieja sentrum. Her finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i nærområdet.