Funkisboliger med 2 eller 3 soverom og flotte fellesarealer.

KOMA II ligger  i Aguas Nuevas. Et moderne boligkompleks av høy standard i et av de mest populære områdene i Torrevieja. Her bygges det både firemannsboliger og leiligheter.

Leilighetene består av 2 soverom og 2 bad. Her kan du velge mellom leilighet i første etasje på 69 m2 med terrasse og hage eller andre etasjepå 64 m2 med terrasse og stor takterrasse på 46 m2 med grill, vask og dusj.

Priser fra 130.000 – 140.000 Euro

Firemannsboligene på ca 100 m2 består av enten 2 eller 3 soverom, 2 eller 3 bad, stue, kjøkken, patio, terrasse, takterrasse og hage.

Priser fra: 180.000 – 220.000 Euro

Alle boligene har parkeringsplass inkludert i prisen enten inne på egen tomt eller inne på fellesområdene. Det vil være store grønne fellesområder med basseng, Jacuzzi, tennisbane og park.

Boligene vil også bi levert fullt møblert og med hvitevarer.

Residencial KOMA II ligger i det populære området Aguas Nuevas som er en av Torreviejas mest populære områder. Her er det gangavstand til det meste; stranden, byen, kjøpesentre, butikker, vannland, idrettsanlegg, bowling m.m. Dette er et etablert område med parker, turmuligheter, mange fastboende og hyggelig miljø. Kun fem minutters kjøretur til La Mata stranden og ca 10 minutter til strandpromenaden i Torrevieja! Det er god bussforbindelse til La Mata og Torrevieja.  Dette er et flott område både for fastboende og turister.