Moderne funkisleiligheter med fantastisk beliggenhet på Punta Prima.

Flotte leiligheter med 2 soverom og 2 bad.

Flotte leiligheter av moderne design til gunstig pris. Her kan du velge mellom to typer: Første etasje med hage på mellom 37 – 250 m2 eller andre etasje med stor takterrasse på 58 m2. Boligen har praktisk romløsning med gjennomgående god standard.  Leilighetene er på ca 75 m2 og har 2 soverom, 2 bad og stue med åpen kjøkken løsning. Leilighetene blir levert med pre innstalert air. cond og en parkeringsplass i garasjeanlegget. Fellesområdet er fantastisk med palmer, stort basseng, Jacuzzi, bocciabaner og lekeplass. Her kan man slappe av og nyte late dager under solen.
Dersom du er tidlig ute kan du velge den beste beliggenheten samt farger på fliser, vegger og kjøkken. Det er også mulig å få lagt inn varmekabler for en ekstra kostnad.
Priser fra 134.000 - 161.000 euro

 

Oasis Beach har en attraktiv beliggenhet på Punta Prima, rett utenfor Torrevieja, ypperlig for de som vil bo sentralt men allikevel tilbaketrukket fra byens larm.  Det er et bredt spekter av servicetilbud i nærheten med gangavstand til restauranter, butikker og stranden.
Nærmeste golfbaner er Villamartin , Las Ramblas og Campoamor, kun 10 minutters kjøretur unna. De nærmeste flyplassene er San Javier og El Altet - Alicante . Der er 4 km til sentrum av Torrevieja.